Onbeschermde seks: waarom doen we het nog …
Ik slik de pil al 3jaar en ik vroeg me eigenlijk af: als je je stopweek hebt na 3week, je slikt je laatste pil op donderdag, en je hebt op vrijdagnacht seks zonder condoom.. ben je dan nog goed beschermd? dus kan dat gewoon zonder dat je zwanger word? Ik doe het eigenlijk meestal zonder condoom behalve net voor mijn stopweek.. alleen ik vind een condoom niks dus ik vroeg me af of het ook

Is het verstandig om sex te hebben zinder pil maar … wanneer seks zonder condoom met pil
Een condoom pakket vol met verschillende condooms die jullie seksleven kunnen opleuken. Dit is verkrijgbaar zodra de webshop online is. Conclusie: Wanneer is het veilig om te vrijen zonder condoom? Als jullie willen vrijen zonder condoom, zorg er dan voor dat jullie er zeker van zijn dat jullie beiden geen SOA dragen.

seks alleen met pil? - Scholieren.com forum
Seks voelt minder goed zonder condoom, het vermoeilijkt het behouden van een erectie, je hebt geen condooms in huis en verder ben je aan de pil dus is de kans dat je zwanger wordt niet aanwezig.

Is het verstandig om sex te hebben zinder pil maar …
Wanneer is seks veilig. Mijn kinderen zijn opgevoed met de norm dat je tijdens de seks altijd voor Double Dutch gaat. Dus pil en condoom. Maar puberdochter (die ondertussen al een poos verkering heeft) vroeg zich af wanneer je er van uit kunt gaan dat je vriendje geen SOA heeft en dus zonder condoom zou kunnen vrijen.

Ben ik vanaf dag één veilig met de pil? - Flair.be
Heb je pas een nieuwe relatie dan is het verstandig om tijdens de seks een condoom te gebruiken. Ook als je de pil gebruikt. Uit recent onderzoek van de GGD Amsterdam blijkt dat veel mensen bij de start van hun relatie trouw een condoom gebruiken, wat natuurlijk heel verstandig is. Toch blijkt dat er na een tijdje gestopt wordt met het gebruik van condooms. Opzich niet erg als je beide getest bent op SOA …

Onbeschermde seks: waarom doen we het nog …
De Pil zorgt er alleen voor dat je niet zwanger raakt. Het is wel een betere anticonceptie dat de condoom. De condoom kan de seks minder prettig maken, bij de pil kan je bijwerkingen krijgen. Ja er kan van alles, maar het is wel anticonceptie. Je doet het om niet zwanger te raken, en dat is het belangrijkst. Wanneer jij een condoom goed gebruikt.

Je wilt wél seks, niet aan de pil, maar geen babys. …
De Pil zorgt er alleen voor dat je niet zwanger raakt. Het is wel een betere anticonceptie dat de condoom. De condoom kan de seks minder prettig maken, bij de pil kan je bijwerkingen krijgen. Ja er kan van alles, maar het is wel anticonceptie. Je doet het om niet zwanger te raken, en dat is het belangrijkst. Wanneer jij een condoom goed gebruikt.

Seks met of zonder condoom.. | Kindertelefoon … wanneer seks zonder condoom met pil
Seks voelt niet zo goed met een condoom. Met een condoom voel ik me veel meer relaxed en als ik me relaxed voel, voelt het toch ook fijner voor jou? En als je wilt kunnen we superdunne condooms kopen! Mijn penis blijft niet stijf als ik een condoom om doe. Ik kan je helpen een condoom om te doen, dat helpt wel om hem stijf te houden.

De pil: hoe werkt de anticonceptiepil, voor- en …
Starten met de pil. Als je voor het eerst met de pil start, neem je de pil op de eerste dag van je menstruatie. Je bent dan onmiddellijk beschermd tegen zwangerschap. Je kan ook op een ander moment starten. Maar gebruik dan de eerste 7 dagen naast je pil ook een condoom als je seks hebt.

Vrijen zonder condoom, wanneer is dat veilig? | …
Slik de vergeten pil alsnog in. Ook als dat betekent dat je nu twee pillen tegelijk slikt. Vrij de komende week met condoom als extra bescherming. En let op! Heb je in de afgelopen 5 dagen seks gehad waarbij de penis in de vagina is geweest (zonder condoom), dan loop je kans op een zwangerschap. Neem dan voor de zekerheid de morning-afterpil en vrij de komende week met condoom. De morning-afterpil …

SEX / Seks met condoom zonder pil? - forum.fok.nl wanneer seks zonder condoom met pil
Seks met of zonder condoom.. 5 jaar geleden 22 maart 2015. 13 reacties; 1299 Bekeken Ik heb nadat ik met mijn geliefde die ik nu heb alleen maar sex met condoom gehad wanneer ze de pil niet slikte dus na de 21 dagen maar het probleem is vaak ook dat de condoom scheurt terwijl we wel gewoon durex gebruiken Gebruik gewoon altijd de pil en

Wanneer hoef je geen condoom meer te gebruiken? …
Seks voelt minder goed zonder condoom, het vermoeilijkt het behouden van een erectie, je hebt geen condooms in huis en verder ben je aan de pil dus is de kans dat je zwanger wordt niet aanwezig .

Pil | Sense.info
Als je op de eerste dag van de menstruatie met je eerste pilstrip begint, ben je vanaf dat moment tegen zwangerschap beschermd. Wanneer je op een andere dag begint, ben je niet direct beschermd. Gebruik dan gedurende de eerste zeven dagen dat je de pil slikt ook nog een condoom als je wilt vrijen.

Condoom: alle info op een rijtje | Anticonceptie.nl
Je moet de pil elke dag innemen, ook als je geen seks hebt. Alleen een pil innemen op de dagen dat je seks hebt, is absoluut niet betrouwbaar. Starten met de pil. Als je voor het eerst met de pil start, neem je de pil op de eerste dag van je menstruatie. Je bent dan onmiddellijk beschermd tegen zwangerschap. Je kan ook op een ander moment starten.

De pil: hoe werkt de anticonceptiepil, voor- en …
Seks met condoom zonder pil? Index » seksualiteit. actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue woensdag 13 augustus 2014 @ 10:26:49 #1. citroen_water. Hoi! Ik ben dus met een hele leuke jongen aan het daten. En na een tig aantal dates kriebelt het om met