"Waarom wil ik geen seks met de man waar ik van …
In dit artikel lees je: Wat het betekent als een man zegt dat hij geen relatie wil. 14 Signalen waarmee je kunt zien waar je aan toe bent met hem.; 3 Mogelijke redenen waarom een man zegt dat hij geen relatie wil en wat je in dat geval kunt doen.; Hoe je kunt herkennen of een man je gebruikt voor seks.; Wat je het beste kunt doen als een man géén relatie wil, maar jij wél.

Ik wil geen seks meer met mijn man - Psychologie …
mijn vriend wil geen seks meer met mij
"Mijn man en ik hebben het goed samen, we delen veel interesses. Ook op seksueel gebied zijn we best tevreden, hoewel vrijen van mij niet meer zo nodig elke week hoeft. Ik bedoel: samen knuffelen vind ik heel fijn, maar ik heb niet meer zo vaak als vroeger behoefte om echt met elkaar naar bed te gaan." Mijn man wil wel graag seks

Help, hij wil meer seks dan ik! In 3 stappen van …
mijn vriend wil geen seks meer met mij
Mijn vriend en ik hebben absoluut geen normale relatie. Iedere keer dat ik met hem probeer te praten over deze dingen, weigert hij deel te nemen aan het gesprek en slaat hij volledig dicht.

Dit is de echte reden dat mijn vriend geen sex met …
mijn vriend wil geen seks meer met mij
Annemie (45): “Als we het met bevriende koppels al over seks hebben, is de sfeer meestal wat lacherig of opschepperig: ‘Bij ons loopt dat allemaal nog gesmeerd, hoor’. Ik lach dan mee, maar stiekem denk ik er het mijne van. Mijn vriend Theo en ik hebben namelijk al vijf jaar geen seks meer… Toen ik Theo zeven jaar geleden leerde kennen, sloeg de vonk meteen over.

Mijn vriend wil geen seks | Zwangerschapsforum
mijn vriend wil geen seks meer met mij
Ik leerde mijn vriend - ondertussen mijn man - kennen toen ik 19 jaar oud was. Toen had ik nog geen flauw benul wat aseksualiteit was, dus ik dacht gewoon dat er iets mis was met mij.

Ik wil geen seks meer met mijn man - …
Mijn probleem is dat mijn man sinds de geboorte van onze jongste niet meer met me wil vrijen. Hij neemt nooit initiatief. Als ik toenadering zoek, dan wijst hij me keer op keer af.

Geen seks meer willen - hoe vertel ik mn man dat
Het lijkt alsof mijn man mij niet meer aantrekkelijk vindt. Hij heeft de laatste tijd namelijk helemaal geen zin in seks. Het is nu drie maanden geleden dat ons kindje is geboren en de eerste vrijpartij heeft nog steeds niet plaatsgevonden. Ik doe mijn best, probeer hem uit alle macht te verleiden, maar hij zwicht niet.

Hij wil geen relatie? 14 Dingen waar je op wil letten
Het is echt heel erg vervelend als je partner in 1 x niets meer van je wil weten op dat gebied. Zelf zit ik in de situatie dat mijn vriend niet genoeg kan krijgen van seks. Wat dat betreft is er niets veranderd. Wel heb ik het probleem dat ik niet snel tot mijn hoogtepunt kan komen, alsof het allemaal wat minder gevoelig is zeg maar.

6 vrouwen vertellen waarom ze geen seks (meer) …
Mijn vriend en ik hebben absoluut geen normale relatie. Iedere keer dat ik met hem probeer te praten over deze dingen, weigert hij deel te nemen aan het gesprek en slaat hij volledig dicht.