Kut hoer! - YouTube

View the profiles of people named Kut Hoer. Join Facebook to connect with Kut Hoer and others you may know. Facebook gives people the power to share and

andre hazes - een vriend - YouTube

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators

André Hazes - Kuthoer! - YouTube

hazes kut hoer

Hazes: een vriend , hoer que? Index » muziek. actieve topics nieuwe topics. Heb ook al varianten met "KUT, HOER" erachteraan geplakt gehoord. Niks lokaals in ieder geval, want ik zit hier in het zuiden des lands. Of vuile kut hoer, heb ik ook wel eens gehoord

Jij domme KUT HOER!! - YouTube

Andre Hazes - Uit de goot. Jarenlang was jij mijn gabber, als een broer hield ik van jou. Zie je nog daar op de stoep staan, je stond te rillen van de kou. Zonder huis en zonder centen, zelfs je vrouw ook die was je kwijt. Ik zei kom zolang hier wonen, maar daarvan heb ik nu spijt. Refrein: Hielp ik je daarom uit de goot,